top of page
  • Hege

Lengtetid-dag med Linn🍀

Neste kvinne ut i presentasjonene av de som skal være med på Lengtetid-dagen er dyktige Linn fra Sprudlende Sunn❤️


Foto: Linn Stokstad

Linn Stokstad er ernÌringsrüdgiver og har et boblende engasjement og en brennende interesse for naturlig, ren og blodsukkervennlig mat. Hun har bachelorgrad i SamfunnsernÌring og holder seg faglig oppdatert med kurser og seminarer jevnlig. Med personlig erfaring med mageproblematikk og kostholdets effekt pü kroppen ønsker Linn ü inspirere til sunnere matvalg gjennom veiledning, foredrag og kurs. Hun er spesielt opptatt av et magevennlig kosthold og har fordypet seg i mage-tarmhelse, og hun holder stadig kurs og foredrag med dette som tema. Til daglig jobber Linn hos Gressvik klinikken og Fedon klinikken.


Linn elsker ü inspirere, spre kunnskap om mat som gjør kroppen vür GLAD og matlaging. Pü Lengtetid-dagen skal hun snakke om mat som gjør kroppen glad og gi oss gode tips og rüd for hormoner i balanse og stabilt blodsukker, og hvordan vi kan fü mest mulig nÌring fra maten vi spiser.


Jeg har selv fulgt Linn og Sprudlende Sunn i mange år og jeg inspireres fortsatt av hennes matfilosofi og brennende engasjement for å spre kunnskap om mat som gjør kroppen glad. Jeg har vært med på flere av kursene hennes og kjøpt flere av brosjyrene hun har, og daglig lager jeg mat som er inspirert av Linn. Å gi kroppen min mat som er næringsrik og bra er noe av det jeg er ekstra opptatt av i prøverørsprosessen og på reisen min til å bli mamma, og jeg har lært så mye om dette av Linn.


Du kan lese mer om Linn og Sprudlende Sunn her:

Sprudlende Sunn


Jeg er SÅ glad for at Linn kommer til Lengtetid-dagen - dette blir så nyttig og så bra!🙏🏻


Vil du melde deg pü eller har du spørsmül om denne dagen?

Send meg en mail til: hei@lengtetid.noTa vare i lengtetiden❤️

Hegeklem

223 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page