• Hege

Lengtetid-dag med Linn🍀

Neste kvinne ut i presentasjonene av de som skal vĂŠre med pĂ„ Lengtetid-dagen er dyktige Linn fra Sprudlende Sunn❀


Foto: Linn Stokstad

Linn Stokstad er ernÊringsrÄdgiver og har et boblende engasjement og en brennende interesse for naturlig, ren og blodsukkervennlig mat. Hun har bachelorgrad i SamfunnsernÊring og holder seg faglig oppdatert med kurser og seminarer jevnlig. Med personlig erfaring med mageproblematikk og kostholdets effekt pÄ kroppen Þnsker Linn Ä inspirere til sunnere matvalg gjennom veiledning, foredrag og kurs. Hun er spesielt opptatt av et magevennlig kosthold og har fordypet seg i mage-tarmhelse, og hun holder stadig kurs og foredrag med dette som tema. Til daglig jobber Linn hos Gressvik klinikken og Fedon klinikken.


Linn elsker Ä inspirere, spre kunnskap om mat som gjÞr kroppen vÄr GLAD og matlaging. PÄ Lengtetid-dagen skal hun snakke om mat som gjÞr kroppen glad og gi oss gode tips og rÄd for hormoner i balanse og stabilt blodsukker, og hvordan vi kan fÄ mest mulig nÊring fra maten vi spiser.


Jeg har selv fulgt Linn og Sprudlende Sunn i mange Ă„r og jeg inspireres fortsatt av hennes matfilosofi og brennende engasjement for Ă„ spre kunnskap om mat som gjĂžr kroppen glad. Jeg har vĂŠrt med pĂ„ flere av kursene hennes og kjĂžpt flere av brosjyrene hun har, og daglig lager jeg mat som er inspirert av Linn. Å gi kroppen min mat som er nĂŠringsrik og bra er noe av det jeg er ekstra opptatt av i prĂžverĂžrsprosessen og pĂ„ reisen min til Ă„ bli mamma, og jeg har lĂŠrt sĂ„ mye om dette av Linn.


Du kan lese mer om Linn og Sprudlende Sunn her:

Sprudlende Sunn


Jeg er SÅ glad for at Linn kommer til Lengtetid-dagen - dette blir sĂ„ nyttig og sĂ„ bra!đŸ™đŸ»


Vil du melde deg pÄ eller har du spÞrsmÄl om denne dagen?

Send meg en mail til: hei@lengtetid.noTa vare i lengtetiden❀

Hegeklem

200 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle