top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Program og påmelding til Lengtetid-dagen🍀

Oppdatert: 6. okt. 2019

FOR en fantastisk respons på Lengtetid-dagen!

Jeg får meldinger og mailer fra fjernt og nært med nydelige tilbakemeldinger:

❣️"Så fantastisk tiltak og initiativ!"

❣️"Så utrolig flott med en egen dag!"

❣️"Først og fremst vil eg takka deg for at du starter eit slikt opplegg som Lengtetid-dag. Dette tenker eg at det er eit stort behov for i Norge!"

❣️"Så utrolig spennende og for et initiativ!"

❣️"Høres helt fantastisk ut!"


Jeg blir SÅ glad for engasjementet deres og at dere vil være med på Lengtetid-dagen❤️ Allerede to dager etter jeg la ut innlegget om denne dagen her på bloggen var halvparten av plassene holdt av. Herlighet, så gøy!


Nå er programmet og detaljene for dagen klare, så for deg som har ventet på dette før du melder deg på kommer denne informasjonen her:Lengtetid-dag lørdag 9.november


Sted: Oslo sentrum, adr.: Dronningens gate 23 (kun 2 kvartaler fra Oslo S)

Tid: 09.30-15.30


Program for dagen:

09.30-10.00

Velkommen ❤️


10.00-11.00

Yogatime med Linda fra Yoga for fertilitet


11.00-11.30

Pause


11.30-12.30

"Vitaminer og kosttilskudd, behandling i tillegg til IVF og andre anbefalinger" med Anette fra Frøyaklinikken


12.30-13.30

Lunsj 🥑


13.30-14.30

"Mat som gjør kroppen glad - gode tips og råd for hormoner i balanse, stabilt blodsukker og hvordan få mest mulig næring fra maten du spiser" med Linn fra Sprudlende Sunn


14.30-15.00

Pause


15.00-15.30

"5 gode måter å ta vare på deg selv i lengtetiden" med Hege, terapeut/veileder og selv ufrivillig barnløsPris: 690 kr (inkluderer lån av yogautstyr samt kaffe, te, nøtter og lunsj)


Påmelding: send meg en mail til hei@lengtetid.no med fullt navn og postnr. (dette er opplysninger jeg må ha for å kunne sende deg faktura) og si at du vil være med. Så får du tilsendt en faktura av meg, og når du betaler denne har du sikret deg en plass sammen med meg og oss og alle de andre herlige jentene som gleder seg til denne dagen sammen med deg.Denne dagen skal bli en deilig dag med varme, støtte, læring, samvær og alt som er godt og gir påfyll til kroppen, tankene, følelsene og hjertet. Jeg ønsker at du skal gå fra denne dagen med ro, håp og kraft til reisen din videre, og det er jeg sikker på du gjør med denne fine gjengen som vil gjøre sitt beste for at du får en nydelig dag. Og jeg vil så gjerne at du skal få den pausen du trenger og den dagen du fortjener innimellom alle nedturene, bekymringene og sorgene.


Og kanskje viktigst av alt, så skal vi være sammen. Du skal få rom og tid til å snakke med alle de andre flotte jentene som vet akkurat hvordan du har det og som heier på deg og ønsker deg det beste. Sammen skal vi styrke håpet og tilliten til at alt vil bli bra og ikke grave oss ned i prøverørs-stresset og alt det vanskelige for en stund.

Vi trenger en dag med dette litt på pause, ikke sant?


Jeg blir helt varm innvendig og må klype meg i armen når jeg tenker på at halvparten av plassene allerede er holdt av denne dagen. SOM jeg gleder meg!

Og jeg håper så veldig at DU også blir med! Du er så varmt velkommen❤️Vil du melde deg på eller har du spørsmål om denne dagen? Send meg en mail!Ta vare i lengtetiden❤️ Hegeklem


275 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page