top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Neste forsøkEtter en pause i prøvingen er jeg klar for neste forsøk som er planlagt i slutten av februar. Akkurat nå venter jeg på syklusen min i januar, og så fort den starter får vi de eksakte datoene for vår neste tur til klinikken i Russland og innsett av embryo som ligger der på frys.


Jeg kjenner meg ivrig på å komme igang og ser frem til å dra.

Men.

Jeg gruer meg også.


Ivrig fordi dette er en ny sjanse til å bli gravid og kanskje er det akkurat denne gangen det skjer.


Gruer fordi jeg vet så godt hva som venter meg. Mengder med medisiner, en kropp full av hormoner, alle datoer og klokkeslett å holde styr på, avtaler til diverse behandlinger, alle følelsene og tankene og alt stresset.


Men det som krever mest av meg er å prøve igjen etter så mange nedturer.

Igjen skal jeg finne frem håpet fra et sted inne i meg og holde fast ved det i ukesvis fremover.

Igjen skal jeg kjempe for å holde meg oppe og orke en runde til av dette som er det vanskeligste jeg noen gang har gjort.

Igjen skrus lengselen i meg på full styrke.


Igjen.Men nå, nå er det stille før "ivf stormen" og det prøver jeg å nyte så lenge det varer.

🙏🏻Om du synes det går litt for lang tid mellom oppdateringene her på bloggen må du gjerne følge meg på facebook og instagram for der oppdaterer jeg litt oftere, og på instagram stories deler jeg glimt fra hverdagen min også.

Sees der da :)

553 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page