top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Lengtetid-dag med Linda🍀

I de neste blogginnleggene fremover vil jeg skrive litt om de herlige jentene som skal bidra til at Lengtetid-dagen blir så fin, og først ut er nydelige Linda fra Yoga for fertilitet❤️


Foto: Linda Burns

Linda Burns er til daglig sykepleier og jordmor ved Fertilitetssenteret i Oslo. Hun har lærerutdannelse i Ashtanga Vinyasa fra HIYOGA i 2017/2018, og er Yoga Alliance sertifisert. Linda har praktisert yoga i over 7 år, og som yogalærer ønsker hun å tilby nye verktøy som kan styrke og støtte kvinner på veien mot en mulig graviditet.

Linda holder kurs i Yoga for fertilitet i Oslo flere ganger i året.


Yoga for fertilitet er en helhetlig, myk og rolig yogaform som kan støtte hormonsystemet, hjelpe deg med å håndtere stress, og ikke minst komme i kontakt med din essens. Stress, kaotisk livsførsel eller jobbsituasjon, negative mennesker, dårlige matvaner, samt hard fysisk aktivitet bidrar alle til å drenere oss for energi. Yoga for fertilitet kan bidra til å «lade batteriene» dine, øke livskraften og fremme balansen.


På Lengtetid-dagen skal Linda holde en yogatime for oss og i denne timen skal vi gjøre spesifikke posisjoner, pusteøvelser og avspenningsteknikker for å balansere kroppens hormonsystem, redusere stressrespons og øke sirkulasjon og energiflyt til hjertet og bekkenområdet.


Hvor nydelig høres ikke dette ut?


Jeg har selv gått på yogakurs med Linda to ganger og det er noe av det beste jeg har gjort for meg selv i prøverørsprosessen. Innimellom alt prøverørs-kjøret og stresset har det vært så nydelig og godt med påfyll av ro, pust og tilstedeværelse.

Vi skal starte Lengtetid-dagen på den aller beste måten og det gjør vi med en time med Linda og yoga - dette blir magisk✨


Du kan lese mer om Linda og Yoga for fertilitet her:


Jeg er SÅ glad for at Linda kommer til Lengtetid-dagen - dette blir så støttende og fint!🙏🏻


Vil du melde deg på eller har du spørsmål om denne dagen?

Send meg en mail til: hei@lengtetid.noTa vare i lengtetiden❤️

Hegeklem

237 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page