top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Lengtetid-dag med Linda🍀

I de neste blogginnleggene fremover vil jeg skrive litt om de herlige jentene som skal bidra til at Lengtetid-dagen blir så fin, og først ut er nydelige Linda fra Yoga for fertilitet❤️


Foto: Linda Burns

Linda Burns er til daglig sykepleier og jordmor ved Fertilitetssenteret i Oslo. Hun har lÌrerutdannelse i Ashtanga Vinyasa fra HIYOGA i 2017/2018, og er Yoga Alliance sertifisert. Linda har praktisert yoga i over 7 ür, og som yogalÌrer ønsker hun ü tilby nye verktøy som kan styrke og støtte kvinner pü veien mot en mulig graviditet.

Linda holder kurs i Yoga for fertilitet i Oslo flere ganger i ĂĽret.


Yoga for fertilitet er en helhetlig, myk og rolig yogaform som kan støtte hormonsystemet, hjelpe deg med ü hündtere stress, og ikke minst komme i kontakt med din essens. Stress, kaotisk livsførsel eller jobbsituasjon, negative mennesker, dürlige matvaner, samt hard fysisk aktivitet bidrar alle til ü drenere oss for energi. Yoga for fertilitet kan bidra til ü lade batteriene dine, øke livskraften og fremme balansen.


Pü Lengtetid-dagen skal Linda holde en yogatime for oss og i denne timen skal vi gjøre spesifikke posisjoner, pusteøvelser og avspenningsteknikker for ü balansere kroppens hormonsystem, redusere stressrespons og øke sirkulasjon og energiflyt til hjertet og bekkenomrüdet.


Hvor nydelig høres ikke dette ut?


Jeg har selv gütt pü yogakurs med Linda to ganger og det er noe av det beste jeg har gjort for meg selv i prøverørsprosessen. Innimellom alt prøverørs-kjøret og stresset har det vÌrt sü nydelig og godt med püfyll av ro, pust og tilstedevÌrelse.

Vi skal starte Lengtetid-dagen på den aller beste måten og det gjør vi med en time med Linda og yoga - dette blir magisk✨


Du kan lese mer om Linda og Yoga for fertilitet her:

Yoga for fertilitet


Jeg er SÅ glad for at Linda kommer til Lengtetid-dagen - dette blir så støttende og fint!🙏🏻


Vil du melde deg pü eller har du spørsmül om denne dagen?

Send meg en mail til: hei@lengtetid.noTa vare i lengtetiden❤️

Hegeklem

235 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page