top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Lengtetid-dag 9.november🍀

Å være ufrivillig barnløs og på denne reisen til å bli mamma er uten tvil det vanskeligste, tøffeste og mest altoppslukende jeg noen gang har vært med på. Det er en berg- og dalbane med håp og tvil, nedturer på løpende bånd, kroppen full av hormoner, mange behandlinger og uendelig mye lengsel og sorg. Det er rett og slett få oppturer og mye vondt på denne reisen både for meg og dere, mine #ivfsisters.


Det jeg, og sikkert du også, trenger masse av er påfyll av alt det som gjør GODT. Det som gir en pause fra det tunge og som fyller på tankene, kroppen, hjertet og følelsene. Og hva er vel bedre enn en dag med alt dette sammen med oss som også er på samme reisen?


Jeg har tenkt lenge på det og endelig blir det denne dagen, den dagen som jeg selv har ønsket meg, nemlig en Lengtetid-dag full av alt som gir påfyll. Og SOM jeg gleder meg!Jeg har fått med meg noen av de flinkeste og fineste jentene jeg vet om og som vil lære bort og gi deg sitt beste for at du føler deg sterk og kraftfull når du går derfra. Vi snakker rolig yoga, gode fertilitetstips og råd om tilskudd og næring som gjør kroppen glad og hjelper den i balanse. Nydelig, ikke sant?

Dette blir så BRA! Håper du blir med!


Sett av lørdag 9.november i kalenderen!📆

Lokalet er nesten helt avklart og det er helt sikkert at det blir i Oslo.

Program for dagen kommer snart!Hvis du allerede nå vet at dette er noe du vil være med på, så send meg en melding om du vil ha mer informasjon om dagen og at jeg holder av en plass til deg. Det blir nemlig begrenset med plasser denne dagen for at vi skal bli en passe gjeng med jenter, være sammen og sørge for at det er rom for alle og at alle har en fin dag.


Jeg gleder meg SÅ til dette, og håper du vil gi deg selv denne fine dagen og blir med❤️Ta vare i lengtetiden❤️

Hegeklem

481 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page