top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Halvveis i 2019 og ca 182 gleder ✨

I dag er det 1.juli og jeg kan nesten ikke forstå at vi er halvveis i året 2019 allerede.


Mest av alt her i verden ønsket og håpet jeg at jeg ville være gravid nå og rusle rundt med en struttende mage og det største smilet rundt munnen.

Men den gang ei.

Nok et halvt år har gått uten at jeg har fått oppfylt drømmen min om å bli mamma.


Jeg ser tilbake på nok et forsøk, vårt 10. innsett så langt, som ikke gikk og som var en nedtur så vond at jeg var sikker på at jeg ikke orket å fortsette på denne reisen. Men med mye hvile og masse jobbing med meg selv for å få det bedre igjen, kom håpet tilbake og jeg var klar for å snakke om veien videre. Vi kom til en ny milepæl på reisen vår med forslag fra klinikken om nytt forsøk med egne egg eller eggdonasjon, og i fryseren i St.Petersburg ligger det fortsatt 2 blastocyster på vent. Jeg er fortsatt ufrivillig barnløs.


Dette var virkelig ikke det jeg hadde sett for meg da kysset kjæresten under stjernene kl:24 på nyttårsaften og ønsket meg å bli gravid og at dette skulle være VÅRT år.

6 mnd har gått og here we are..


Det første halve året av 2019 ble ikke som jeg ønsket meg, men 1.januar bestemte jeg meg for at dette året skulle bli magisk uansett. For etter mange år med prøving, behandlinger og utallige nedturer ville jeg gi mer oppmerksomhet til gledene og det gode i livet mitt. Så derfor laget jeg det jeg kaller "gledeglasset" og jeg skrev et innlegg for akkurat et halvt år siden om hvordan jeg ville gjøre dette året til et magisk år. Du finner innlegget her: 2019✨


Mitt gledeglass i dag, halvveis i 2019 ❤️Hver dag skriver jeg på en lapp hva som har vært magisk med dagen min, noe som har gitt meg glede, noe jeg er takknemlig for. Noen ganger er det lett å komme på det som har vært magisk, som f.eks. denne helgen da jeg var i 40-årsfeiring til gode venner i Kragerø hvor vi hadde en magisk helg i nydelig vær med fine folk og topp stemning. Andre ganger er det vanskeligere og særlig de dagene som har vært vonde. Men noe av det fine jeg har lært i løpet av dette halve året med gledeglasset er at det er noe magisk med hver eneste dag, det kan være noe veldig lite som at solen skinner, at jeg har kunnet sove lenge eller at jeg ikke har vært motløst ulykkelig absolutt hele dagen. Jeg har rett og slett blitt bedre til å se etter de små gledene og kjent på takknemlighet for de.


Ikke alle dager er magiske, men det finnes noe magisk i alle dager

Det er masse forskning som viser at vi får det bedre når vi er takknemlige, og gledeglasset hjelper meg til å huske på alt det fine i livet mitt som gjør hver dag litt magisk. I en hverdag hvor det meste handler om lengselen etter å bli mamma og alt det tøffe jeg og vi må igjennom for å komme dit, er jeg helt avhengig av å minnes på at livet også byr på mye godt og at det finnes andre ting i livet mitt enn bare kampen for å få babydrømmen oppfylt. Nettopp derfor betyr gledeglasset så mye for meg, jeg kjenner at jeg har det bedre når jeg fokuserer på det jeg er takknemlig for i livet mitt og som gjør meg glad.

Det fungerer faktisk veldig bra med gledeglasset mitt.Har du et gledeglass?

Hvis ikke er det ikke for sent å komme igang!

Alt du trenger er noen små lapper, en penn og et glass/beholder, og vips så har du ditt eget fine gledeglass som du kan fylle med magi og fine minner.

Start i dag på denne 1.nytthalvårsdag - det er aldri for sent å gi plass til gledene og det gode i livet ditt 🙏🏻


Og til deg som allerede har et gledeglass, men som har glemt det litt. Her kommer et lurt tips til deg - jeg glemte nemlig glasset mitt en stund jeg også, men så fant jeg en super måte å huske det på.


👉🏻 Tips: sett gledeglasset der du ser det hver dag slik at det minner deg på å skrive på en lapp og putte det i glasset. I en periode glemte jeg det helt, så jeg har flyttet rundt på det for å finne det beste stedet for meg å huske det. Først stod glasset på kjøkkenbordet, så på nattbordet, men nå står det på badet og jeg har funnet ut at da er det lettest for meg å huske det. Jeg skriver på lappen mens jeg pusser tennene og nå har det blitt til en god vane som jeg husker stort sett hver dag. Så se om du også kan finne et godt sted til ditt gledeglass!Ønsker deg et magisk siste 2019 halvår med mange gleder og vakre minner ✨Hegeklem♡

232 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page