top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Fra dagens skypemøte med dr.Alena 💻

Jeg var veldig spent og veldig klar for Skypemøte med dr.Alena ved O.L.G.A Fertility Clinic i dag. Hele teamet der har gjort en ny vurdering av situasjonen vår etter alle forsøkene våre som ikke har gjort meg gravid og gitt oss babyen vi så ubeskrivelig ønsker oss. Vi skulle snakke om vurderingene de har gjort og hvilke muligheter de ser for seg videre for oss.

Men.

Vi kom ikke lenger enn mot slutten av oppsummeringen av behandlingen vår så langt før internettet bestemte seg for å streike. Altså!🥵😤


Etter litt knoting frem og tilbake var det ikke mer tid igjen, så vi måtte bare avslutte og gjøre en avtale om et nytt møte i stedet. Litt kjipt var det, for jeg var så klar for å få vite mer om veien videre i dag, men det blir heldigvis ikke lenge å vente for vi har avtalt å snakkes igjen allerede torsdag morgen. Vanligvis er ikke disse skypemøtene så lange, men denne gangen har jeg fått beskjed om å sette av en times tid, så jeg er litt ekstra spent på hvilken plan de har for at vi skal lykkes nå. Og for første gang etter vårt siste forsøk, kjenner jeg kribling i magen igjen og spenningen som bygger seg sakte og sikkert opp før et nytt forsøk. Denne følelsen forteller meg at det er riktig å fortsette, i hvert fall kjennes det sånn akkurat nå.


Håper internett fungerer som det skal på torsdag, så vi kan begynne å planlegge reisen vår videre!🤞🏻🍀💓Klem Hege♡

342 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page