top of page
  • Hege

Forberedelser og fþrste medisinrunde💊


Jeg er godt igang med forberedelsene til forsÞket vÄrt nÄ og jeg kjenner det i hele meg. Det er som Ä skru pÄ en bryter som har vÊrt av i flere mÄneder siden det forrige forsÞket vÄrt.

Alarmen pÄ telefonen ringer flere ganger om dagen og minner meg pÄ Ä ta medisiner, jeg mÄ huske pÄ Ä ha med meg medisinene dit jeg skal, jeg mÄ ha oversikt over den 5 sider lange behandlingsplanen min og i gÄr brukte jeg halve dagen pÄ Ä sende mailer og ringe rundt for Ä avtale tider for ultralyd og behandlinger. Prosjekt Baby er igang igjen.


Jeg forbereder meg og mobiliserer til nytt forsĂžk.

Jeg merker at jeg er litt mer skjerpet om dagen, jeg ordner med noe i behandlingsplanen hver dag, jeg har lister med ting som skal ordnes og gjÞres fÞr vi drar, jeg bruker litt lengre tid pÄ Ä fÄ sove om kvelden, jeg har spÞrsmÄlet; "har jeg husket...?" surrende rundt i hodet hele tiden, jeg stresser litt mer og jeg kjenner at spenningen i meg stiger.


Jeg startet pÄ medisiner forrige uke og er nÄ i det som kalles en Training Cycle.

En Training Cycle ligner veldig pÄ en naturlig syklus og den skal "trene" livmoren og forberede kroppen min pÄ innsett av embryo. En Training Cycle gir ogsÄ muligheten til Ä undersÞke livmoren fÞr innsett og eventuelt gjÞre endringer og forbedringer fÞr innsett basert pÄ hvordan livmoren ser ut i lÞpet av Training Cycle.


Medisiner jeg tar i Training Cycle er:

  • kvinnelige kjĂžnnshormoner for Ă„ fĂ„ livmorslimhinnen til Ă„ vokse

  • blodfortynnende for Ă„ redusere blodpropprisikoen ved hormonbehandling

  • E-vitamin som hjelper livmorslimhinnen Ă„ vokse


Dette er medisiner jeg skal gÄ pÄ til slutten av mÄneden og etter det blir det en liten medisinpause fÞr jeg starter pÄ ny medisinrunde igjen noen dager senere.


Neste uke skal jeg til ultralyd for Ă„ se hvordan Training Cycle har fungert og hvordan livmoren min ser ut. Det blir spennende!đŸ€žđŸ»Jeg kommer til Ä dele stegene videre i prÞverÞrsbehandlingen, sÄ fÞlg meg gjerne pÄ reisen til neste innsett!


443 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page