top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Forberedelser og første medisinrunde💊


Jeg er godt igang med forberedelsene til forsøket vårt nå og jeg kjenner det i hele meg. Det er som å skru på en bryter som har vært av i flere måneder siden det forrige forsøket vårt.

Alarmen på telefonen ringer flere ganger om dagen og minner meg på å ta medisiner, jeg må huske på å ha med meg medisinene dit jeg skal, jeg må ha oversikt over den 5 sider lange behandlingsplanen min og i går brukte jeg halve dagen på å sende mailer og ringe rundt for å avtale tider for ultralyd og behandlinger. Prosjekt Baby er igang igjen.


Jeg forbereder meg og mobiliserer til nytt forsøk.

Jeg merker at jeg er litt mer skjerpet om dagen, jeg ordner med noe i behandlingsplanen hver dag, jeg har lister med ting som skal ordnes og gjøres før vi drar, jeg bruker litt lengre tid på å få sove om kvelden, jeg har spørsmålet; "har jeg husket...?" surrende rundt i hodet hele tiden, jeg stresser litt mer og jeg kjenner at spenningen i meg stiger.


Jeg startet på medisiner forrige uke og er nå i det som kalles en Training Cycle.

En Training Cycle ligner veldig på en naturlig syklus og den skal "trene" livmoren og forberede kroppen min på innsett av embryo. En Training Cycle gir også muligheten til å undersøke livmoren før innsett og eventuelt gjøre endringer og forbedringer før innsett basert på hvordan livmoren ser ut i løpet av Training Cycle.


Medisiner jeg tar i Training Cycle er:

  • kvinnelige kjønnshormoner for å få livmorslimhinnen til å vokse

  • blodfortynnende for å redusere blodpropprisikoen ved hormonbehandling

  • E-vitamin som hjelper livmorslimhinnen å vokse


Dette er medisiner jeg skal gå på til slutten av måneden og etter det blir det en liten medisinpause før jeg starter på ny medisinrunde igjen noen dager senere.


Neste uke skal jeg til ultralyd for å se hvordan Training Cycle har fungert og hvordan livmoren min ser ut. Det blir spennende!🤞🏻Jeg kommer til å dele stegene videre i prøverørsbehandlingen, så følg meg gjerne på reisen til neste innsett!


489 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page