top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

En 7 mnd. og 25 dager lang prøverørspause er over ⏯

Ikke visste jeg at det skulle bli en SÅ lang prøverørspause for oss da jeg 5.mars stod med en graviditetstest med en ensom strek i hendene, og HCG blodprøvesvaret som kom senere den dagen viste < 5. En lang prøverørspause var jo ikke det som var planen. Planen var å være gravid og nærme meg termin med stormskritt på denne tiden. Jeg skulle vært i gravid-ligaen nå og ikke ufrivillig barnløs-ligaen. Men sånn ble det ikke og for første gang på hele denne reisen hadde jeg ingen plan videre.


Jeg var ganske sikker på at jeg hadde fått nok av prøvingen og at jeg ikke orket å fortsette. Men da de vondeste tankene og følelsene fra nok en nedtur hadde mildnet litt, var jeg i det minste villig til å høre på forslag om mulighetene videre. Så bestemte vi oss for å avslutte prøvingen i Russland og sende papirene våre til Hellas for en ny vurdering der.


Vi havnet tilbake til utgangspunktet vårt, som er redusert sædkvalitet, og valgte å følge anbefalingen om å forsøke en 40-dagers antibiotikakur for å se om den kunne bedre sæden (mer om dette kan du lese her). Gjennom sommeren gikk Glenn på antibiotika og vi forsøkte å bli gravide på naturlig vis. Men det var ingen tegn til graviditet og vi var spente og nervøse med tanke på resultatet av sædprøven som ble tatt etter endt antibiotika-behandling (mer om dette kan du lese her).


Siden det kun var noe bedring, men ikke nok, ble vi raskt anbefalt å komme til Athen for utredning av oss begge, og plutselig gikk det fort i svingene her.

Nå, etter 7 mnd. og 25 dager er prøverørspausen vår over!


På tirsdag setter vi oss på flyet til Athen og fortsetter på reisen vår til å bli foreldre.

❤️


Programmet for dagene våre der består av vannscanning av livmor og mulig hysteroskopi, diverse blodprøver av oss begge samt sædprøve med full analyse, DNA fragmentering test og oksidasjon test. Litt avhengig av hva de finner og hva de trenger kan det være at vi skal ta flere tester og gjøre flere undersøkelser også. Denne turen skal vi bare gjøre utredning og først etter dette får vi vite hva klinikken tenker om vår situasjon og hva de anbefaler for oss videre.Vi rykker egentlig helt tilbake til start nå og det er spennende på en litt rar måte. Vi vil jo ikke tilbake til start, men samtidig blir vi sett med nye øyne og begynner nå på nytt, og det er faktisk veldig fint. Akkurat nå har jeg veldig lite tanker om veien videre, det er som om jeg har nullstilt meg og er klar for å ta nye avgjørelser når klinikken har gjort sin vurdering.


Vi får en ny sjanse og jeg føler meg skikkelig KLAR for fortsettelsen!


Det blir selvfølgelig daglige oppdateringer fra Athen på Instagram og Facebook, og jeg håper dere vil følge oss i noen veldig spennende dager der🍀

Here we go again!Ta vare i lengtetiden❤️

Hegeklem

1 063 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page