top of page
  • Forfatterens bildeHege Paulsen

Å savne noe jeg aldri har hatt..❤️

Det er noe veldig rart med å se tilbake til starten av 30-årene da jeg overhode ikke var interessert i å få barn, til så å møte mannen i mitt liv og etter hvert ville ha barn, og så til å streve med å bli gravid og ønske meg barn mer enn noe annet. Et ønske og en lengsel som bare blir større og større. Og det rare er at jeg aldri har hatt barn og at jeg aldri har opplevd å være mamma, men jeg savner det så ubeskrivelig mye likevel. Veldig rart.

Hvordan kan det egentlig ha seg at jeg lengter etter og savner noe jeg aldri har hatt?

Selv om det høres veldig rart ut, tror jeg at jeg vet hvorfor.


Jeg savner det jeg aldri har hatt fordi jeg ser det så klart for meg


Jeg ser helt klart for meg å være gravid, den store magen, spenningen og forventningen og Glenn som stryker magen min og snakker til babyen.


Jeg ser helt klart for meg å føde, å få babyen opp på brystet, å være hinsides utmattet og samtidig overlykkelig, og å se bort på Glenn og å tenke "vi klarte det, du og jeg".


Jeg ser helt klart for meg å være i barseltid, å kjenne huden og lukten til babyen, og å føle meg fullstendig lost og ikke ha peiling på hva jeg driver med.


Jeg ser helt klart for meg oss 3 (eller 4 etter hvert) som en familie, Glenn som tuller og tøyser og er den fineste pappaen og jeg som mamma med bøtter og spann av kjærlighet og omsorg å gi.


Jeg ser helt klart for meg hva barnet skal hete, både jentenavn og guttenavn har vært klare i årevis og jeg ser også for meg hvordan barnet vårt ser ut.


Jeg ser helt klart for meg hverdager, høytider og ferier, bursdager og mors- og farsdager.


Jeg ser helt klart for meg livet som mamma med min egen lille familie og alt det jeg har ønsket meg og lengtet etter i flere år.


Jeg ser helt klart for meg alt sammen.Jeg lengter etter og savner det livet jeg aldri har hatt, alt dette som jeg så klart ser for meg.

Jeg savner det selv om jeg vet veldig godt at det helt sikkert ikke blir som jeg ser det for meg. Jeg savner det likevel.Jeg savner barnet vårt. Jeg savner å være mamma.


♥️Savner du også noe du aldri har hatt?

Da hadde det vært så fint om du vil legge igjen et hjerte her hvis du kjenner deg igjen.

Det hadde vært veldig godt å vite at det ikke bare er jeg som savner noe jeg ikke har hatt, rart som det kan høres ut..Hegeklem♡


635 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page