OM MEG

Foto: Beate Willumsen

Hei, jeg er Hege!

Og Lengtetid er min blogg om ufrivillig barnløshet, prøverørsbehandling og den litt lengre reisen til å bli mamma ⏳

Jeg er 41 år og har etter mange år i Oslo flyttet til en øy utenfor Tønsberg og blitt øyboer sammen med kjæresten min, Glenn (44 år) ♥️

 

Vi har forsøkt å bli foreldre siden sommeren 2013 og etter prøverørsbehandlinger i Porsgrunn, St.Petersburg og Athen og 11 innsett totalt, er vi fortsatt (midlertidig) ufrivillig barnløse.

Men vi har på ingen måte gitt opp ønsket om å bli foreldre, så vi fortsetter på denne litt lengre reisen til å få barn. Dette er en reise som har gitt oss mange skuffelser, nedturer og sorger, men også mye optimisme, varme og håp!

 

Ellers er jeg utdannet sykepleier, helsesøster og gestaltterapeut. Til daglig jobber jeg som helsesøster på en ungdomsskole og en videregående skole i Tønsberg, og i tillegg jobber jeg som terapeut og har samtaler med mange fine folk. Flere av de disse fine folkene er også (midlertidig) ufrivillig barnløse som ønsker støtte på reisen sin fra meg som vet hvordan det er å være på denne reisen.

Du er SÅ velkommen til å ta kontakt med meg du også for samtaler og støtte på din egen reise, bare send meg en mail til hei@lengtetid.no

Jeg er on a mission for å inspirere til å gjøre lengtetiden så god som mulig, ikke bare for meg og oss to, men for alle dere som følger Lengtetid og som selv er ufrivillig barnløse.

Jeg elsker å formidle, og selv om dette er et vondt tema som er vanskelig å snakke om, så tenker jeg at det nettopp derfor er så viktig at jeg gjør det. Jeg startet denne bloggen for å tørre å dele det såreste i mitt liv slik at du som er på samme reise som meg kanskje kan føle deg litt mindre alene på din egen reise til å bli mamma.

Og jeg vil så gjerne minne deg på akkurat dette - du er IKKE alene!

Velkommen hit til Lengtetid!

Jeg er så glad for at du er her!

Klem fra meg ♡

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon