top of page

OM MEG

Fotograf_beate_willumsen_farger_web-8045

Foto: Beate Willumsen

Hei, jeg er Hege!

Og Lengtetid er min side om ufrivillig barnløshet, IVF, eggdonasjon, den litt lengre reisen til å bli mamma og veiledningssamtaler i lengtetiden. 
 

Jeg og samboeren min Glenn har forsøkt å bli foreldre siden sommeren 2013 og etter prøverørsbehandlinger i Porsgrunn, St.Petersburg og Athen og 11 innsett totalt, endte vi opp i Danmark hos klinikken TFP Ciconia Fertility i Aarhus. Der hadde vi vårt 12. innsett og vårt første forsøk med eggdonasjon i februar 2021, jeg ble gravid og 4.november 2021 kom sønnen vår til verden (da var jeg 42 år og Glenn 45).
Endelig er jeg mamma🙏🏻

Vi har etter mange år i Oslo flyttet til en øy utenfor Tønsberg og blitt øyboere🏝️

Ellers er jeg utdannet sykepleier, helsesykepleier (helsesøster) og gestaltterapeut. Akkurat nå har jeg forlenget permisjon så jeg kan kose meg masse hjemme sammen med lille e. Til daglig jobber jeg som helsesykepleier i skolehelsetjenesten i Tønsberg, og i tillegg jobber jeg som terapeut og har samtaler med mange fine folk. Jeg tilbyr veiledningssamtaler til de som strever for å få barn og som ønsker støtte på reisen sin fra meg som vet hvordan det er å være på denne litt lengre reisen.

Du er SÅ velkommen til å ta kontakt med meg du også for samtaler og støtte på din egen reise, og du kan enkelt bestille time her eller sende meg en mail til: hei@lengtetid.no

Jeg har hele tiden vært on a mission for å inspirere til å gjøre lengtetiden så god som mulig, ikke bare for meg og oss to, men for alle dere som følger Lengtetid og som selv er ufrivillig barnløse. Og ikke minst, for å bidra til mer åpenhet om ufrivillig barnløshet. Det trengs nemlig. Veldig!

Å bidra til #meråpenhetomufrivilligbarnløshet gjør jeg også i medlemsbladet til Ønskebarn (foreningen for og med de som strever med å få barn) hvor jeg er stolt fast spaltist med spalten: Lengtetid med Hege

Jeg elsker å formidle, og selv om dette er et vondt tema som er vanskelig å snakke om, så tenker jeg at det nettopp derfor er så viktig at jeg gjør det. Jeg startet Lengtetid for å tørre å dele det såreste i mitt liv slik at du som er på samme reise som jeg har vært på, vil føle deg litt mindre alene på din egen reise til å bli mamma.

Og jeg vil så gjerne minne deg på akkurat dette - du er IKKE alene!♥️

Velkommen hit til Lengtetid!

Jeg er så glad for at du er her!

Klem fra meg 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page